CPH FLIP BOOK NEST

Pavillon no. 11 og Christina Bredahl Duelund er glade for at præsentere:

CPH FLIP BOOK NEST
Fernisering d. 11.01.2018 kl. 17.00 – 20.00

Cph flip book nest er et omrejsende galleri for nordiske kunstnere, der alle arbejder med tegning som en del af deres praksis. Gallerierne agerer som samlingssted for en alternativ kunstnerisk dialog med streger.

Tegningen udfordres som medie og sættes i bevægelse gennem en flip bog. En flip bog er en serie af tegninger, der gradvist varierer fra side til side og derved simulerer en bevægelse – som i en animation. De ca. 5 sekunder det tager at flippe ca. 70 -100 sider, er det øjeblik, hvor det kunstneriske ærinde manifesteres i hænderne på læseren, og hvor muligheden for at skabe et afsæt for videre dialog formes.

Kunstnerne arbejder ud fra en fælles arbejdstitel ”Spejlinger og afspejlinger, ligheder og uligheder, offentligt og privat”.
Undervejs som galleriet rejser, inviteres flere og flere kunstnere til at deltage med et værk. Galleriet vil være at finde på steder, der afspejler den flygtighed, som er præmissen for galleriet og samtidig når ud til en bredere gruppe af mennesker.

cph flip book nest’s første udstilling afholdes i Pavillon no. 11, Kronprinsessegade 11, 1306 København K, ved Kongens Have i København.

Udstillingsperioden løber fra d. 11. – 14. januar 2018.
Fernisering finder sted torsdag d. 11. januar kl. 17.00 – 20.00.
Øvrige åbningstider fredag kl. 14.00 – 18.00, lørdag og søndag kl. 12.00- 16.00.

Deltagere:
(SE) Anna Brag og Lena Ignestam.
(NO) Bente Stokke.
(DK) Gitte Bach, Vibe Bredahl, Cecilia Westerberg, Anette Jensen, Maria Hornshøj, Hanne G, Esben Brandt Møller, Thomas Holmbäck, Nathan Romero og Christina Bredahl Duelund.

Galleriet og udstillingskonceptet er udarbejdet af Christina Bredahl Duelund.

Bemærk! nogle af værkerne er udført som unika og andre som oplag, og at værkerne er til salg.